X

Shipping & returns

TWINWULF BRACELET | OP MAAT VOOR JOUW GEMAAKT!

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

________________________________________________________________________

Gaaf dat je van plan bent om een echte Twinwulf Bracelet te bestellen!

Wij bieden diverse betaalmethoden voor binnen en buitenland.

*Wij rekenen voor bestellingen binnen Nederland geen verzendkosten boven 100,-.*

Binnen 1 tot 3 werkdagen verzenden wij jouw mooie aankoop tenzij anders onderling aangegeven. Tijdens feestdagen zijn er aangepaste levertijden en zullen wij over de verzendatum per e-mail informeren.

Wij verzenden in een brievenbus pakketje zodat je niet thuis hoeft te blijven. Grote bestellingen verzenden wij met een postpakket. Je ontvangt per mail de trackingcode van de vervoerder.

Wij rekenen € 7,50 verzendkosten voor de volgende landen : (wij betalen een groot deel mee)

België | Denemarken|Duitsland | Frankrijk | Italië | Luxemburg | Oostenrijk | Spanje | Verenigd Koninkrijk | Zweden.

Alle overige landen binnen en (incl. Rusland) buiten europa: € 20,-

U KUNT BETALEN OP DE VOLGENDE MANIEREN:

iDEAL

Bancontact

SOFORT Banking

EPS

Giropay

KBC

Belfius Direct Net

ING home pay

Visa

MasterCard

American Express

Maestro

CartaSi

Cartes Bancaires

VERKEERDE MAAT BESTELD, WAT NU?

Gelukkig! Retourneren bij een verkeerde maatbestelling is mogelijk EN wij herstellen gratis de armband! Je betaald dan wel alleen de verzendkosten (van jouw adres naar Twinwulf en van ons adres weer aan jouw adres.)

Volg de onderstaande stappen:

*Retourneren vanwege verkeerd bestelde maat:

Kondig het retour aan binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling per telefoon of email (sales@twinwulf.com) en omschrijf wat er verkeerd is besteld. Onaangekondigde retouren worden geweigerd en retour afzender teruggestuurd.

-

Stuurt na onze goedkeuring de armband in originele staat compleet retour met de aankoopbon / email. Je betaal zelf deze verzendkosten, dit kan het beste via postnl brievenbuspakket of standaardpakket met een trackingcode. Dat kun je hier gelijk regelen. Zoek rakingen bij de post zijn altijd voor risico van de verzender.

EN DAN?

Na ontvangst maken wij de armband gratis opnieuw aan de hand van uw gegevens. Vervolgens verzoeken jou dan per mail de "Terug aan mijn adres" verzendkosten te voldoen via een link. Je betaald makkelijk en veilig via een van onze betaalmethoden (Ideal).

Na ontvangst van de betaling van de verzendkosten sturen wij jouw herstelde armband aan jouw adres terug.  Per email wordt de track en trace code van het pakket toegezonden.

Uitzondering maatwerk op handgemaakte BRACELETS EN STONE BEADS BRACELETS

Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is in principe niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Ondanks dat onze producten onder de uitzondering “maatwerk” vallen willen wij jou de mogelijkheid bieden om klachten of gebreken te melden en deze zo goed mogelijk op te lossen.

Omdat wij, ondanks dat wij dit niet hoeven, deze bovenstaande opties alsnog bieden, geeft dit niet direct het recht op een teruggaaf van de totale kosten van de bestelling zoals omschreven in het herroepingsrecht. Eventuele retouren of crediteringen worden altijd onderling door Twinwulf redelijkerwijs bepaald.

Indien wij u coulance geven en akkoord gaan met een herroeping of terugbetaling, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Twinwulf geretourneerd worden. Na ontvangst van het retour zullen wij het orderbedrag of deel daarvan binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten op de rekening waarmee betaald is, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Omdat wij geen verzendkosten binnen nederland rekenen zijn deze niet van toepassing. Het vergoeden van verzendkosten van uw retouren zijn uitgesloten. Wanneer je met korting hebt gekocht en er een retour/ verrekening met andere producten plaats vindt, wordt te korting op de nieuwe of verrekende producten niet meer verrekend.