X

Bracelet sets

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
€74,95
Mooie set van 3 armbanden. Steenkralen zijn een natuurproduct en kunnen soms zwart/bruin van kleur zijn. Verpakt in een mooi doosje en gratis verzending! Een stoere set armbanden. Specificeer uw maat.
€74,95
Mooie set van 3 armbanden. Verpakt in een mooi doosje! Een stoere set armbanden. Specificeer uw maat.
€41,28
Verpakt in een mooi doosje en gratis verzending! Een stoere set met 1 armband en 1 steenkralen armband met rvs kralen. Specificeer uw maat.
€79,95
Verpakt in een mooi doosje! Een stoere set met 2 armbanden en 1 steenkralen armband. Met roestvrij staal. Specificeer uw maat.
€74,95
Verpakt in een mooi doosje en gratis verzending! Een stoere set met 2 armbanden en 1 steenkralen armband. Met roestvrij staal. Specificeer uw maat.
€76,95
Superstoere set van 2 armbanden. Handgemaakt van soepel leer en een Olijfgroene armband met antiekkleurige sluitingen. Verpakt in een mooi doosje! De leren armband kan zelf in maat iets versteld worden. Specificeer uw maat.
€74,95
Superstoere set van 2 armbanden. Handgemaakt van leer en een Olijfgroene armband met een naturel bruin borduursel. Verpakt in een mooi doosje en gratis verzending! Specificeer uw maat.
€74,95
Verpakt in een mooi doosje en gratis verzending! Een stoere set armbanden. Specificeer uw maat.
€54,95
Set van 2 armbanden. Handgemaakt en verpakt in een mooi doosje! Specificeer uw maat.
€72,95
Mooie set van 3 armbanden. Verpakt in een mooi doosje en gratis verzending! Een stoere set armbanden. Specificeer uw maat.