X

Onderhoud & garantie

Een Twinwulf armband draag je met trots!


En zo houd je jouw armband het langst mooi en geven wij de onderstaande garantie :

 • Laat de armband niet drijfnat worden, ga er bijvoorbeeld niet mee douchen of zwemmen.
  Hierdoor kunnen uiteindelijk de sluiting, vlechtwerk, elastiek of leer slecht worden, krimpen, verkleuren, beschadigen, loslaten of breken.
 • Leerproducten van lichte kleur zullen na verloop van tijd door het dragen donkerder worden van kleur.
 • Draag de armband niet tijdens sporten, te veel zouten kunnen ook de armband beschadigen, waardoor de sluiting (metalen) met name buckles kunnen gaan oxideren en kapot gaan.
 • Draag de sluiting bovenop de pols. Voorkom het veelvuldig schuren over oppervlakten, hierdoor kunnen krassen en slijtage van kleur ontstaan. Slijtage is van garantie uitgesloten.
 • Trek niet aan de sluiting maar probeer het rustig open te maken.
 • Trek niet hard aan de armband, hierdoor kan het vlechtwerk uitrekken.
 • Laat stonebeads armbanden niet vallen. De stonebeads kunnen mogelijk barsten of breken.
 • Door verschillende paracord, leer en stonebeads series kan er kleurverschil voorkomen in het eindproduct.
 • Verschillen in kleur door toedoen van weergave van de foto's op verschillende media vallen niet onder garantie.
 • Trek nooit te hard aan een stonebeads armband. Rek het niet te ver uit. Ondanks het supersterke elastische silliconenband kan het alsnog breken.

Een probleem? Laat het ons weten!

Ondanks dat we graag problemen oplossen kunnen wij op schade aan sluitingen en vlechtwerk ect. waarbij duidelijk zichtbaar is dat het door een van bovenstaande is veroorzaakt nooit garantie gegeven.

Op defecte sluitingen, loslaten van vlechtwerk en leer geven wij standaard 30 dagen garantie na de datum van aankoop, afhankelijk van de geconstateerde omgang van de armband.

Leren armbanden worden met het dragen na verloop van tijd altijd wat donkerder en intenser van kleur. Hierop geld geen garantie.

Binnen een garantie bepalen wij of er een reparatie nodig is of dat er een nieuwe armband geleverd moet worden. Het retourzenden van de armband is in eerste instantie voor rekening van de verzender/klant. Ookal heeft er een reparatie of vervanging plaatsgevonden, de garantieperiode is altijd geldend vanaf de eerste aankoop.

Buiten een garantieperiode kan een armband wel ter reparatie aangeboden worden. Informeer naar de mogelijkheden en bijkomende kosten.

Reparaties kunnen worden afgewezen als de armband te oud is, de aangerichte schade te groot is, of als de reparatiekosten te veel in de buurt komen bij de nieuwprijs.

Bij reparaties zijn de verzendkosten heen en terug altijd voor de rekening van de klant.

Mochten er problemen zijn met de armband kunt u het beste altijd eerst contact opnemen via Sales@twinwulf.com dan doen wij ons best om een goede oplossing te vinden.