X

Hoe kan ik betalen?

Hoe kan ik betalen aan Twinwulf?

Je kunt bij ons betalen met de volgende betaalmethoden:

 • iDeal
  iDEAL
 • Bancontact
  Bancontact
 • Belfius
  Belfius
 • ING HomePay
  ING Home'Pay
 • KBC
  KBC
 • Sofort
  Sofort banking
 • Giropay
  Giropay
 • EPS
  EPS
 • American Express
  American Express
 • Visa
  Visa
 • Mastercard
  Mastercard
 • Maestro
  Maestro
 • CartaSi
  CartaSi
 • Cartes Bancaires
  Cartes Bancaires

Klarna - achteraf betalen.

Betaal ik veilig?

Ja! Zo veilig als het maar kan! Wij maken gebruik van Mollie om op onze website een veilige en betrouwbare betaling te garanderen. Mollie is een Payment Service Provider (aanbieder van betaaldiensten). Je kunt Mollie als een tussenpersoon zien die het online betalingsproces van onze website uit handen neemt. Daarom zie je op je bankafschrift Mollie of Stg Mollie Payments staan. Mollie zorgt ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar onze webshop gaat. Hoe veilig en hoe via Mollie het proces rond de bovenstaande betaalmethoden verloopt, lees je in hoofdstuk 3.4 van onze Privacyverklaring.

Persoonsgegevens die verzameld en gebruikt worden voor het verwerken van je betaling

Om op onze website een veilige en betrouwbare betaling met iDEAL, Bancontact en Klarna Achteraf betalen te garanderen, maken wij voor de verwerking en afhandeling van je betaling gebruik van Mollie. Mollie is een Payment Service Provider (aanbieder van betaaldiensten). Je kunt Mollie als een tussenpersoon zien die het online betalingsproces van onze website uit handen neemt. Daarom zie je op je bankafschrift Mollie of Stg Mollie Payments staan. Mollie zorgt ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar onze webshop gaat.

Opslag persoonsgegevens tijdens het betalingsproces

Alle persoonsgegevens die Mollie van jou tijdens het betalingsproces verwerkt, worden gegarandeerd opgeslagen op haar eigen Nederlandse servers die in de extreem beveiligde datacentra van Mollie staan.

Mollie voldoet aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgt ze permanent toezicht van De Nederlandsche Bank.

Verwerkingsverantwoordelijke en privacy Mollie

Je persoonsgegevens verwerkt Mollie op basis van een eigen verantwoordelijkheid. Mollie is daarom geen verwerker, maar een zelfstandig verwerkingsverantwoordelijke als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit standpunt heeft zij ook opgenomen onder punt 9 van haar eigen privacy statement.

Betalen tijdens het bestelproces

Als je op onze website tijdens het bestelproces een betaalmethode hebt gekozen en vervolgens op de knop Betalen klikt, word je:

als je voor iDEAL of overige betaalmethoden hebt gekozen, doorgestuurd naar het online betaalplatform van Mollie, waar je voor je bank kiest. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de online omgeving van je bank en gevraagd in te loggen. Je betaalt vanuit de online bankomgeving van je eigen bank en de veiligheid van de transactie wordt door je bank gegarandeerd;

Als je voor Klarna Achteraf betalen hebt gekozen, wordt je direct door Mollie doorgestuurd naar de online Klarna Bank omgeving. In de online Klarna Bank omgeving rond je de bestel- cq koopprocedure af. Omdat wij je, via Mollie, het achteraf betalen aanbieden in samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, betaal je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling rechtstreeks aan Klarna. Meer informatie hierover vind je in de Gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over 'Klarna Achteraf betalen' vind je op de website van Klarna. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.